If you want to understand

Så otroligt bra, läs och förstå.
 

Man känner sig ensam och det är svårt att tala om för omgivningen hur man mår.

Jag snackar om mig själv. Jag har precis för några veckor sen konstaterar för mig själv och min läkare att jag lider av IBS - en mag och tarmsjukdom. Och skrivit en inlägg som just nu endast finns i min dator då jag tycker det är jobbigt att dela med mig av mina känslor gällande en sådan här sak, och en sak jag mycket tänkt på att man känner sig ensam för jag inte känner någon annan med sjukdomen och det nästan bara går inte förklara för omgivningen hur man egentligen mår. That's live.

My day

Fick sova länge idag, gott! Var nämnligen så att jag skulle till Näl, så jag och mamma åkte vid tolv, hade en tid klockan ett, så det blev prat och hejdå, mer medicin utskriven. Men är man skapt på detta vis, är man. Inte mycket att göra. Menmen. 
Sedan åkte vi till Överby, letade efter balsamspray men det är ju skitdyrt. Så gick istället till Gina och köpte den mysiga koftan jag visade i förra inlägget, asgo. 99kr, asvärt!
Sedan drog vi Max, bästa mamma ❤

Dagens tröstköp


I never promised there'd be sunshine every day

  

Och här med har jag sagt mitt sista ord.


Friday night

Efter förra inlägget försökte jag somna om, men kunde inte trots att jag var sjukt trött..
Men iallafall, nu har jag landat i sängen och kollat på X-factor efter att ha spelat sims hela tiden & vi beställde hem lite pizza idag, hela familjen! Det var gott, men måste säga...

Att min pojkvän är bra läskig, för vi beställde på onlinepizza.se, alltså de kommer hem till oss med pizzan, så räknar de ner tiden på datorn, så jag frågade Andreas hur lång tid det var kvar:
E: - Hur långt tid är det kvar?
A: - 15 minuter, men jag känner på mig att de kommer snart.
2 sekunder senare: pling!
Så kom dom.
Läskiga hjärtat ❤

Juloutfit

Jag känner att jag är tidig i år, har planerat julklappar redan nu. Och idag har jag suttit och kollat på vad man kan ha för kläder på jul. Typ längtar?!?! Mja lite kanske.
 
Jeansen är lätt mina! Men sedan funderar jag på om jag ska ha det vita eller svarta linnet eller om jag ska köra på vit stickad tröja med stjärnor? Och köpa mig ett par boots. 

So sick of lovesongs, so tired of tears

Tja.
Inte sovit ett skit inatt, mått dåligt som ett svin.
Tycker synd om min älskling som jämt la sig så gott så fort jag kom tillbaka till sängen, men gick igen efter 20 minuter.. Så det är min natt.
Försökt att sova sen åtta i morse men det gick inte alls.. Så kollat på Svenska hollywood fruar & Ensam mamma söker! Och käkat en frukost.
Så vad ska man göra nu tro? 

Ny design

Ny & enkel design. 

Tja, vad händer då?

 
Jo, fått A (MVG) på alla handelsuppgifter så jag är sjukt glad. Upptäckt min sjukdom. Målat bilar på mattelektionen. Firat bror på 21-årsdagen. Mitt hår har blivit jävligt mycket längre.
Typ det.

Fruktsallad och mys med min kisse


Mitt busfrö


Jag vet vi kommer lyckas för jag har sett de, vi kommer köra över allt som kommer i vår väg

Igår var verkligen en suck day.
Men idag är det en riktig love life-dag!
Skoldagen kändes dock kort! Hade matte, koordinatsystem är ju lite mindre kul, jaa. Sedan grejade vi med cafét, har sysslat med inköpninglistan hela dagen! Aaah. Men imorgon är det äntligen IKEA, ska bli så kul!
Jag älskar dessa dagar!

 

Just nu

Ja, detta har jag sysslat med idag sen jag kom hem, typ. För skolans café, så det är alltså inte saker till mig själv som ska handlas, utan till vårt skolcafé!

Bay day..

Hej. Idag är en riktig sick day. Morgonen började icke bra, fick gå hem tidigare idag för min mage krampade sönder så jag gick hem & sov 2 timmar, vaknade och mådde bra igen. Så nu har jag pluggat kvällen lång. Ska krypa ner i säng med min bäste pojk & kolla på Den siste actionfilmen. Puss!

Questions is

Ljusbrunt med blonda slingor eller mörkrött?


Keep on dancing til' the world ends

Tjoooos.
Chill dag i skolan, fixade med caféterian på första lektionen, flyttade bord & stolar. Sedan gjorde jag en inköpningslista för IKEA. Två timmar rast som jag & Sandra drog till torp.
Sandra, 11:18: Vi drar till torp, bussen går om 7 minuter.
Yay, vi fick springa men vi hann!
Sista lektionen var det konsumtionslagar som jag redan gjort, trodde man kunde få mer än E så jag gjorde det utförligt men icke.
Sen har jag bara spelat sims, nu ska jag snart mysa med min pojke.
Puss.
 

I have come so far, you can't stop me.

Nu är designen ganska så standard, men jag kan bara inte bestämma mig vad jag ska ha för header?! Det löser sig nog med tiden, när jag har tid att fixa klart. Ska fixa lite till. Imorgon ska jag dra mig till skolan, dock tråkiga lektioner men de får man ta sig igenom med, tur man har bra sällskap!
Slutar halv fyra imorgon, så jag tänkte jag skulle se om jag kunde hitta present till bror.. På onsdag slutar jag tre och då ska jag hem direkt så hinner inte & torsdag fyller han år. Tajt det blev här'va!
Men jag tror jag ska krypa ner i sängen med min oboy' och kolla tv.
 

Det är allt jag vill, förlåta, men men jag vet inte.

Hej people.
Idag var det måndag och för min del betydde det att vakna, göra sig iordning och sen dö lite av smärta så det var att traska tillbaka till sängen! Somnade vid åtta och vaknade igen klockan två. Fattar inte hur all smärta tar krafterna ur mig. Men sånt är livet. Så jag har skickat in en svenskauppgift nu och resten av dagen har jag spelat sims.
Nu tänkte jag fixa designen, om jag bara vet hur jag vill ha den.
Puss.
Hjärtat <3

RSS 2.0