Don't you worry, don't you worry child, see heaven's got a plan for you

Hej världen.
Nu har jag kommit hem till min pojkvän, efter en dag i skolan, som faktiskt inte varit så hemskt ansträngande, men om den har varit bra är ju en helt annan fråga.
 
Jag hade matte och det gick faktiskt bra, för att jag verkligen fattar vad det är jag håller på med, så ska plugga till provet som är om två veckor, och jag känner att jag kommer klara det, känns riktigt bra.
 
Sedan har vi haft näthandel och då håller vi på med Trendrapporter för 2012 och har precis gjort den tredje och sista delen och vi har prov på alla tre delar om en månad så det ska jag plugga som en dåre på.
 
Engelska var sista lektionen och den sög, för jag känner att jag inte klarar av det och fick inte godkänt på min uppgift, så jag vet inte hur jag ska klara det, men jag har bestämt mig att jag ska gå på varje plustimma varje onsdag klockan åtta, dock inte samma ämne varje gång men ska iallafall gå så kanske jag har en chans i engelska, maybe. Men ja, det återstår och se.
 
Slutade rätt tidigt, klockan två.
Så då hade jag utvecklingsamtal, och jag är ju 18 så jag får ju gå själv, maha mäktgt.
Dock gick de väl inte så bra som jag trodde, för jag är så himla självsäker på mig själv ibland. Har blandade känslor om det just nu, för jag måste lägga ner hela mitt liv och min fritid på att få de bästa betygen jag möjligtvis kan få, och ja visst det är väl nödvändigt. Okej, nu låter det som att jag är värsta ig-barnet, men är bara så att min lärare vill att jag ska sikta mot stjärnorna...... Men mitt hjärta krossades lite när min lärare frågade mig om jag skulle läsa matte c och mitt svar var nej, och hans svar var att jag måste om jag ska kunna läsa på högskola. Ja, men tack så mycket då, var tanken i min hjärna. Jag trodde helt seriöst han skojade.
hejdå fritid - hej plugg dygnet runt.
Så sedan sjönk allt och jag blev negativ, yesyes.
 
Så vad gör jag nu? Pluggar, eheheh.
Kul? Inte så.
Oj vad långt detta blev, men ja mina dagar är intressanta.
Planering - jajjamensan. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0