Tradera-köp

1 Transparent skal
2 Skärmskydd
3 Rosa transparent skal
4 Fortfarande budgivning - Rosa skal
Fortfarande budgivning - Rosa skal
Snart hoppar min iphone 5 ner i brevlådan så då är det viktigt att ha dessa tillbehör till min nya bebis ♥

Dock är köpen på tradera och jag är så sjukt skeptisk mot tradera så nu är det upp till bevis - antingen får jag mina paket eller så står jag där med förlorade pengar...
1
 

The One That Got Away (Cover by The Make Believe)

Jag har börjat att lyssna väldigt mycket på cover senaste och fastnat för låten "The one that got away", gillar verkligen Tiffany Alvord's cover men så hittade jag denna, och min tanke genom låten var att vem har den mesiga rösten, alltså han låter som han gör sig till, men sedan så är den ganska ball faktiskt. 
 
 

Tacos

Precis ätit lite tacos med mitt hjärta och det var riktigt gott och efterlängtat!
Men lilla hjärtat tycker jag är så seg på att äta, haha. Men tacos brukar jag alltid äta segt, och det får mig sedan att tänka på min sjukdom, vet inte om det är för att jag är just seg på att äta för att det måste jag egentligen eller att det är för att jag kan äta det utan att må dåligt efteråt, det är underbart.
Ha en bra kväll <3

ERIKA 2012

2012 ~ Man ser ju hur det har gått från ljusare till mörkare, slinga här, slinga bort där... 
En bild från varje månad, januari - december.
Januari
Februari
Mars
April
Maj
Juni
Juli
Augusti
September
Oktober
November
December

2012

 

Design hela natten lång.

Nu har jag suttit i stort sett hela natten och fixat min bloggdesign, men snart slår klockan halv fem och då är det dags för mig att gå till sängs. Det är ju en dag i morgon med, som sagt! Fortsätter i morgon med designen, behöver skriva över allt i alla andra kodmallar än bara framsidan, där de enda ändringarna syns. Yes, så godnatt.
I början av året                                                    VS     i slutet av året (nu)

www.erikasmycken.se


Tatto inspiration

Har sjukt länge varit sugen på en tattuering, riktigt länge, flera år. Och jag har verkligen bestämt mig, men som jag är så tänker jag för långt och funderar på om jag verkligen ska, men ikväll slog det mig att tattueringen jag vill göra kommer att följa med mig hela mitt liv, men det kommer även min sjukdom att göra. 
 
 
 

I just say, STOP

Okej, jag har insett det. Det måste få ett stopp. Det som drar ner mig mest av allt, är när jag mår dåligt på grund av min sjukdom, mitt ständigt onda ont i magen. Jag har kommit på mig själv att jag kan inte längre äta gott, det får helt enkelt bli ett stopp. Kanske dags att börja med mediciner igen. Yes, det måste bli en ändring.

All I know is that's gonna be alright


Brun eller rött - eller något annat. Det är frågan.

Jag, när jag träffade Andreas. - 09 
 
När jag började skolan & under skolans gång. -10-12
 
Jag nu:

Jag dör vad jag saknar Turkiet - vill tillbaka ❤


Letar efter en svart klänning till jul & nyår


RSS 2.0