Dooooodilis

Jag har inte bloggat på år, men idag slängde jag in några inlägg. Dock ingen text, men bilder är väl roligare än text, right?

Jag har varit blond, brunhårig med blond slinga, gul&orangehårig, ljusbrunhårig, ljusbrun med blonda slingor, mörk-brunhårig, rött underhår, svarthårig & rödhårig.

                                                                                                                                                                                        Ehehehe..                                                                                                                                                                                
 
 
 
 
 
 
 

Sidecut

Jag klippte ju nästan sidecut, jag rakade inte utan jag bara klippte kort och det var faktiskt jävligt snyggt men nu efter att låtit det växa ut ett år efter ser det rent ut sagt för jävligt ut så jag är jävligt sugen på att klippa på igen? 

Jag älskar dig


You're the best thing that ever been mine


Mitt fina charmtroll

Du är en sån stor del av min, världens bästa katt.

Student & balklänning #inspiration


Min absolut bästa favorit


En dag i grusgropen

Drog med pojkarna till Munkedal - Färgelanda hållet där de fick leka lite med sina fiddy's/fyrhjulingar, det var endast Andreas som hade fyrhjuling ;) Så jag fick stå bakom kameran och blev ännu en gång förvånad över hur bra bilder det blir med min lilla kamera, de flesta bilder i farten fick jag använda sport till, men det blev ju bra ändå : ) Senare på kvällen drog vi till bilträffen i göteborg/mölndal på utställning och sedan race som inget blev av men det var roligt iallafall och alla slocknade i bilen på väg hem förutom jag och föraren, som vanligt då ;)

En dag i grusgropen

g

RSS 2.0