What about?

Designen kommer jag att göra om, dock kommer det inte vara något så hemskt avancerat men något lätt & snyggt. Det får jag ta någon dag när jag har tid. Som sagt mycket i skolan nu till på måndag måste jag ha skrivit lite svar på frågor till engelska från svenska då det var lättast att skriva på svenska när man diskutera på svenska men är det engelska, så är det! Och... svenska, antiken, måste jag fixa klart! Tar dock två sekunder.
Sedan är det lite chill, fast vi håller på att starta ett café i skolan samtidigt som vi startar företag, verkar som det går bättre för mig än någon annan, jag är så sjukt taggad. Cafét ska bli så sjukt roligt, våran grupp la ner vår själ på detta så klart att vi vann också, grymma. Så i fredags var jag tidig i skolan och mötte läraren och Sandra för att ta emot CocaCola-kylen som kom, men den var utan lås så vi skickar tillbaka den och får en ny, service!!
Ska bli sjukt skoj.
Mitt företag är jag aspeppad på. KÄMPA!
Chill, puss.

The pain I feeling is a different kind of pain

 
Dagen började med att jag & Andreas skulle åka iväg till hans jobb och hämta hans mobil som han glömde där igår (bråttom hem en fredag?), men när vi tankade på vägen träffade vi på Rickard & Sandra och de skulle iväg till Nordby så vi hoppade på! Lämnade bilen hemma & åkte med dem, riktig kul dag! Godis för 130kr (endast nödvändigt när man är på Nordby!!) och tre flak dricka, dock till Andreas och familjen ;) Så klockan åtta hamnade vi hemma igen. Då blev det lördagsmys med Andreas, hans pappa & bror. Tredje filmen nu, så jag gick in och la mig nu, ska strax lägga mig. Natti.

What comes around comes back around

Jag vet inte riktigt grejen med att jag fick världens bloggkick idag, när jag inte bloggat på hur länge som helst.
Hm, knäppt.
Kanske värt att satsa på?
Dock har skolan tagit över mitt liv men det börjar gå över, och det skadar mig inte så mycket längre då vi har så grymt skoj i skolan.

Återstår och ser hur bra det går!


Oaktiv, jajjamensan

Är lite oaktiv. Uppfatta ordet lite oaktiv som extremt mycket. Senaste inlägget gjorde jag 19 augusti. Men lite beror på att den 22 augusti drog vi till Turkiet, kom hem 5 september. Det var iallafall jävligt nice!
Så, vi får väl se hur långt denna bloggen kommer att gå, hehe. Kanske dör ut helt, kanske blir en vändpunkt.
Det återstår att se.

RSS 2.0