Sorry.

Har alltså noll blogglust. Sucks.

I've found the reason for me, to change who I used to be

 

Fredag med 13:de, dagen vi alla fruktar

Igår så, gjorde jag inte så mycket. Var tänkt att jag skulle mött min bror i Trollhättan för han skulle säga upp arbetsförmedlingen om han kom in på skolan, men skulle få reda på resultatet i början av Augusti istället så jag drog bara ner till stan och sen hem igen. Fixade ordning lite käk, makaronilåda, så kom några vänner och åt, chillade lite tills vi drog till Hisingen, tog en stund att hitta, R körde av för tidigt två gånger haha men vi hittade, dock hade vi svårigheter att hitta till torget men till slut så! Pojkarna fick köpt sig en bil sedan drog vi till garaget och ställde den där så klockan närmare sig tolv när jag kom till sängs. Just nu sitter jag och stör mig på min lins som inte sköter sig som den ska. Men men, now it's friday & min pappa fyller år idag, dock är han utomlands så får fira han på tisdag istället så han fick nöja sig med ett grattis-sms! :)

Only you can make me happy, only you can make me smile

Hemma hos min kära pojkvän igen efter en dag hemma som spenderades med min broder! Tog kvart i fyra bussen & var framme halv sex. Lagom kul, mjaa!
Nu ska jag snart gå och ta med mig en bok ut på balkongen och njuta lite tills de hemska molnen bryter ner!
Bjuder på en bild på alla fina städer där jag bor, hähä. Den svarta vägen tar 30-45 minuter, den röda vägen tar 1,5-2h, wiie!

Bisolvon är min räddning!

Den var det igår iallafall. Jag blir typ slemmig i halsen och känns som en böld i halsen i perioder och igår kunde jag verkligen inte sova så gick upp och tog bisolvon och wopps, jag kunde sova! Asnajs.
Idag har jag dock lika ont, och jag är sur för att gymmet har ändrat öppettider (17-21) VAD ÄR DET FÖR JÄVLA SKITTIDER?! Sista gången jag vistas på det gymmet. Ska leta annat nu. Sedan drar jag på mig träningskläderna & ska ut på PW. Duktig tjej juu! Höhö.

Fortorunda


The Amazing Spider-Man

Jag gick en sväng till affären igår och när jag kom tillbaka så var jag så varm så jag gick och tog mig en kall dusch och när jag kom ut ur duschen så sa Andreas: "Vi ska på bio, ikväll!"
Så det var bara på med kläderna och på med sminket igen! Och vi såg på The Amazing Spider-Man och jag sa till Andreas när den började att komma på reklam att jag ville se den men han ville inte, så gissa om jag blev lycklig när han sa att vi skulle kolla på den? :D Så Rickard & Sandra kom och hämtade oss så drog vi till biografen! Den var sååå värd!!
Trailer säger dock för mycket.
(La in en trailer men den syns inte?! )

It's raining men, hallelujah

Frukost! 
 
Hello!
Har under morgonen & dagen fortsatt att greja med min design och det börjar ta sig!
Har så klart mycket kvar, så långt ifrån klar som sagt.
Kollar på The Hills samtidigt!
Så ska nog ta en brekt nu och fortsätta senare med designen! 
Men en trist och regnig dag som denna kan man inget annat göra!

hejhej


It will be enough for me

Hello people.
Nu är jag hemma hos min pojk, ligger i sängen och ska titta på The Hills efter maten!
Precis sett klart alla avsnitt på One Tree Hill, så nu är det färdiglipat!
Höhö. Designen är helt fucked just nu, men ska fortsätta med den när jag orkar.
Puss och hej.
Btw, var ute igår och tog bilder vid en å, bilder kommer in imorgon troligtvis!

Peppad

Igår så läste jag åter igen denna tjejen's blogg och det ger mig verkligen inspiration till att blogga, vill dock göra om min bloggdesign för den passar inte riktigt in.. Hmm. Men iallafall, så nu är jag hemma hos mamma! Som förövrigt inte ens är hemma, hon gick nyss till jobbet så blir mys med min gosekatt idag. Älskar min gris.
Puss.

Hemliiis,

Jag har hållt på att greja med bloggdesignen på en blogg som kommer att komma snart, och nej det är ingen vanlig blogg. Maha, kommer att visa när jag är klar!
Hähä ;)

Är förövrigt hemma hos en kompis och tar hand om hennes katt medan hon är iväg på spa & gottar sig, men kommer hem imorgon! ;)

Training


RSS 2.0